Vinter playlist!

Hei alle fine! Vinter er garantert en a favoritt årstidene mine. Jeg er også en musikk elsker så jeg bytter vær årstid ut spillelistene mine på spotify. Jeg vil dele mine favoritt sanger denne vinteren!

1. Spinnin av Madison Beer

Jeg bare vet at jeg har nevnt at jeg er kjempe fan av Madison Beer og har alltid vært det<3 Hun har kommet med nytt album for noen få måneder siden ca. og I’m obsessed. Sangen Spinnin er min favoritt denne vinteren fordi jeg klarer å tolke den på en måte som gjør at jeg kan relatere til sangen.

2. Daydreamin’ av Ariana Grande

Denne vinteren er første gangen jeg har hørt denne sangen og jeg ble bare forelsket med en gang. Den er så beroligende og varm.

3. The End of the World av Skeeter Davis

Første gangen jeg hørte denne sangen var ofc i filmen “Girl Interrupted” så det er kanskje litt rart at jeg ble obsessed med denne sangen, men greia er at jeg tenker ikke på filmen når jeg hører sangen. Det jeg tenker på er hvor sykt bra den er og den er veldig fengende.

4. god’s favorite av Nessa Barrett

Denne sangen betyr så mye for meg. Hver gang jeg har vært veldig dypt nede i livet har denne sangen vært på spillelisten min. Den vekker ikke dårlige minner, men den vekker en typ trygghet som varmer veldig. Denne sangen kommer alltid til å være en av mine favoritter.

5. Bel Air av Lana Del Rey

Jeg blir rolig av denne sangen rett og slett. Jeg syns bare den er veldig bra og super fengende. Jeg hørte den 2 ganger og jeg kunne den utenat. Love love!

Spillelisten min: Cleaning Lady av Aurora Sofie

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Vinter 2024 Moodboard

Hei alle fine! Her er min stil inspirasjon for vinteren 2024<3