Base tips

Heihei! Endelig helg. Jeg har jo sommerferie, men det stopper meg ikke for å glede meg til helg! Jeg har jobbet med en fin base på sminken i årevis og har kommet på en god vei. Her er mine tips til teknikk og produkter.

1. Alltid blend foundationen nedover halsen fordi det vil vises at du har på foundation om du ikke gjør det og det er jo ikke helt meningen. Foundationen jeg bruker er Loreal Paris sin True Match Super-blendable foundation. Den er veldig god!

2. Ikke overdriv med setting/baking pudder. Det vil bli kakete om du bruker for mye så før du påfører det på ansiktet ditt bør du stryke det i sirkulære bevegelser med powderpuffen også påføre det der du vil at det skal være! Jeg bruker Maybelline sin Lasting Fix Loose Powder.

3. Når det kommer til blush anbefaler jeg å bruke både cream blush og pudder blush. Først blend inn cream blushen og deretter pudder blushen. Det får blushen til å sitte lenger.

4. Sett de plassene du har lettest for å svette med ekstra setting pudder sånn at sminken ikke forsvinner på de punktene! Det var det siste tipset jeg hadde i dag.

Håper du fikk nytte av noen av disse tipsene og takk for at du leste<3

Nye negler

Hei igjen!! Som sagt har jeg begynt å lage gel negler på meg selv og venner. I dag har lagd negler på venninna mi og jeg tenkte å dele bildene.

Jeg lagde halve frenchtips i fargen rosa og det ble bare helt nydelig fint! Jeg lagde dem runde og designe passet bare helt perfekt på runde negler.

På 2 av neglene designet jeg med masse gems og på tidligere negler jeg har gjort på meg selv kan man jo se at jeg bare eeelsker gems. Jeg er kjempe fornøyd med designe og neglene.

Takk for at du leste<3

Negler jeg har gjort

Heihei! I løpet av den lange pausen jeg har hatt så har jeg fått interesse for å lage negler. Jeg lager gel negler på meg selv og vennene mine og jeg syns det er utrolig morsomt. Jeg vil vise noen av neglene jeg har laget på meg selv i det siste.

Jeg har gjort disse super søte basic neglene med noen gems på.

Jeg lagde disse litt lengre neglene som har søte blomster på og masse gems.

Sist men ikke mins har jeg laget disse sommerlige neglene. Det er disse jeg har nå og er litt lengre enn de jeg tidligere har hatt. Og selvfølgelig har de gems på!! Hah

Takk for at du leste<3

 

Pause fra sminke

Heihei! Det er ingen tvil om at jeg er opptatt av sminke når jeg har en mote og skjønnhets blogg.

Jeg har skrevet i tidligere innlegg at det er kjempe viktig vist man bruker sminke å ha minst 1 fridag der man lar huden puste. Jeg har ikke vært noe særlig god på det i det siste!’

Jeg går ikke ut av huset uten sminke for jeg føler meg ikke vel med å gjøre det og det er jo så klart helt greit og vanlig. I det siste har jeg hatt veldig fomo (fear of missing out) så da har jeg ikke klart å tatt meg en fridag fra sminke. Det er kjempe dumt og nå har jeg virkelig lært en lekse!

Jeg har fått en vond rød greie på nesen fordi jeg har brukt sminke hveeer dag i flere måneder og da reagerer selvfølgelig den sensitive huden min. I dag har jeg ikke på meg sminke og de bildene er ikke fra i dag. Det er gamle bilder. Men det jeg vil si er at det er så viktig å ta vare på huden sin og la den få puste.

Håper du fikk noe ut av innlegget og takk for at du leste<3

Mine sminke favoritter!

Heihei! I dag vil jeg dele mine favoritt sminke produkter for tiden.

Min absolutt nummer 1 favoritt er Kylie Cosmetics Lip kit i fargen Snow Way Bae. Den er så fantastisk god på leppene og veldig pigmentert. På bilde kan du se hvordan den ser ut. Den er sååå fin!!

Min andre favoritt er Nars sin liquid Blush i farge Orgasm. Den er kjempe lett å blende ut med både kost og beautyblender. (Jeg foretrekker beautyblender). Og ikke minst er den super fin og friskner opp sminken<3

Min siste favoritt jeg vil dele er Makeup Revolution sin highlighter. Den er syyykt pigmentert og er så sykt fin. Den gir så fin glød og bare gjør sminken complete.

Takk for at du leste og håper du fikk noe ut av innlegget!

Jeg er tilbake!!!

Hei finfolk!! Jeg har tatt en lang pause fra bloggen fordi jeg rett og slett bare trengte det. Jeg har ikke hatt noe energi eller motivasjon til å poste noe, men nå har jeg endelig funnet tilbake til blogging.

Jeg er klar for en ny start med nye innlegg. Jeg har endelig funnet tilbake til musikken og har begynt å legge ut cover på YouTube igjen. Gjerne sjekk ut kanalen. Den heter Aurora Sofie. Men ihvertfall så er dette fortsatt en mote og skjønnhets blogg og mesteparten av det jeg legger ut her har noe med mote og skjønnhet å gjøre!

Jeg håper dere vil følge med videre på hva jeg legger ut på denne bloggen og jeg håper dere likte dette innlegget<3