Skole, syk og vaffel!

Hei! Hvordan går det? Jeg har det ihvertfall helt ok. I dag har det vært en litt annerledes dag. Ikke veldig mye mer annerledes enn andre dager, men litt. Jeg tenkte å fortelle litt om hvordan denne dagen har vært.

Jeg forsov meg en smule i dag som var litt dumt. Jeg pleier å våkne kl 06.20 ca fordi jeg bruker ekstremt lang tid på morgenen. Jeg liker å ha ting på stell liksom. Jeg bruker 10 min på å pusse tennene, 30 min på sminke og siden jeg er veldig kald på morgenen så bruker jeg veldig lang tid på å finne et outfit som jeg ikke fryser i! Noen ganger bruker jeg lang tid på å krølle håret, men det er bare noen få ganger i måneden.

I dag sto jeg altså opp kl 07.10 fordi jeg var så trøtt. Jeg har vært ganske trøtt denne uken for en eller annen grunn. Jeg vet helt ærlig ikke. Overaskende nok kom jeg tids nok som er helt utrolig. Vi starter på skolen 08.30 og jeg var ute av huset 08.20 og var der 08.30 ca!

På skolen i dag trengte jeg bare å gjøre ett fag fordi på innsats for andre som er valgfaget mitt så måtte vi steke vaffel. At jeg slapp resten av timene var dagens høydepunkt! Det var veldig gøy å steke vaffel og jeg fikk faktisk veldig fine vafler denne gangen.

Jeg pleier å få veldig tørre og matte vafler, men i dag fikk jeg crispy og fine vafler!

Men hvorfor stekte vi vafler? Grunnen var at vi skulle samle inn penger til caritas. Vi skulle selge dem på kjøpesenteret som var overaskende slitsomt. Det var nesten ingen som ville kjøpe vafler eller kaffe. Det var liksom litt dumt å bare stå der, men det ble solgt noen vafler ihvertfall som er bedre enn ingenting.

Formen min i dag var litt rar kan man si. Jeg er ikke direkte syk, men det kjenner ut som om jeg er på vei til å bli syk vist det gir noe mening. Jeg er slapp også begynner forkjølelsen å komme tilbake. Jeg har vært så mye syk i år at det er nesten helt sykt. Noen perioder så har jeg vært syk annen hver uke som er super slitsomt! Jeg vil jo ikke være syk liksom fordi det er jo slitsomt og ekkelt.

Jeg tror jeg kommer meg igjennom det da! Jeg er ikke sånn kjempe dårlig.

Det har vært en fin dag i dag og flere skal det forhåpentligvis bli! Jeg ønsker deg en god dag videre.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Dagen i dag

Hei igjen! Jeg blogget ikke i går som er noe jeg prøver å unngå fordi jeg vil gjerne blogge hver dag, men det går fint. Jeg har ikke noe tid til å blogge om noe annet en dagen i dag så da gjør jeg det.

Jeg har hatt en ganske vanlig og kjedelig dag i dag. Jeg starta dagen med å dra på skolen. Skoledagen i dag gikk ekstremt sakte siden det var sååå kjedelig. Jeg er veldig i mot at læring skal være kjedelig fordi jeg lærer ikke når jeg kjeder meg! Jeg lærer mye mer når jeg lærer på en interessant og gøy måte, men jeg kom meg igjennom det og det er jo det viktigste. I gymmen skulle vi ut å ake som var noe jeg syntes var spennende fordi da kan det skje mye. Det så veldig skadelig ut å ake der og det var det for å si det sånn!

Vi fikk dra tidlig hjem så jeg tok meg litt lunsj hjemme. Jeg spiste brød med ost og drakk oboy. Fun fact om meg er at jeg eeelsker oboy. Jeg kunne ikke gått 1 uke uten det og jeg ser ikke på det som en uvane. Jeg dro på tur med hunden min som heter Bella<3 Bella er min number 1, men hun er så treg på tur så jeg får helt anfall. haha!

Vi hadde en pasta rett til middag og jeg bare elsker pasta. Pasta med salt, smør og litt ost er det beste! Det er også super enkelt å lage.

Resten av dagen min har egentlig bare bestått av hay day og serie, men jeg skal snart lage vaffelrøre til i morgen siden vi skal ha vaffel salg i byen. Det kan jeg blogge om i morgen, men nå må jeg lage den!

Takk for at du leste innlegget mitt<3

 

 

Dårlig Kvalitet!!?

Hei igjen! Ny uke og nye muligheter. Jeg kjøpte meg en genser på lørdag og har bare prøvd den på en gang. I dag hadde jeg tenkt til å bruke den og skal fortsatt bruke den, men jeg merka noe veldig kjipt.

De to midterste knappene sitter ikke ordentlig på og det ser ikke særlig elegant ut. Jeg har ikke brukt genseren før engang. De henger ned og det ser ut som om at jeg må sy de mer fast.

Jeg syns dette var en teit start på uken. Det var også et litt dumt kjøp. Jeg kunne mye gjerne bare spart pengene mine og kjøpt noe med bedre kvalitet. Genseren er jo kjempe søt da, men det var veldig veldig dumt at det skulle bli sånn og det dreper jo litt av gleden min når jeg tenker på at jeg heller kunne sittet igjen med en bedre kvalitet genser! Jeg vet ikke om det bare var genseren eller om Lindex har dårlig kvalitet?

Jeg velger å tenke positivt at de bare var uheldig med akkurat den genseren! Jeg håper du forstår at jeg er frustrert og jeg håper du får en kjempe fin dag videre!:)

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Haul!!

Hei! Jeg for en liten tur innom kjøpesenteret på fredag og lørdag. Da kjøpte jeg meg 2 ting som jeg tenkte jeg kunne dele.

Jeg kjøpte meg denne super søte genseren fra lindex. Jeg pleier aldri å shoppe klær på lindex fordi det ikke er helt min stil, men denne genseren var for søt til å ikke kjøpe!

Jeg kjøpte også denne hvite buksen på bikbok. Den er så komfertabel og kjempe fin. Den kommer til å bli brukt mye for å si det sånn.

Altså jeg er så fornøyd! Sååå søte klær.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Party Outfit

Hei igjen! Finnes ikke noe verre enn å ikke ha noe å bruke i en bursdag, på fest eller i et selskap. Jeg har en outfit som jeg har lyst til å dele. Man kan bruke det på fest eller i en bursdag!

(Beklager for skittent speil)

På dette bilde bruker jeg en svart korsett topp som er perfekt fordi den er veldig luftig og det kan bli ganske varmt vist det er mange folk der. Den er også suuuper kul!

Jeg har også en hvit hullete bukse med en svart shorts under. Det er rå stilig og shortsen matcher toppen også. Hvem liker vel ikke en liten match?!

Jeg har noen lilla rosa negler som er press on nails så de er lett å bli kvitt.

Sist men ikke minst så har jeg en lilla rosa øye look. Det matcher selvfølgelig med neglene som ikke var tilfeldig!

Håper du fikk nytte av dette.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Forestilling Helg

Hei igjen! Hvordan går det? Med meg så går det super bra. Jeg danser jo som er noe jeg har nevnt i et tidligere innlegg. Jeg danser ballett og tåspiss og jeg elsker det. Ballett er en stor del av livet mitt og en stor del av gleden min. Nå er det forestilling helg som er et stort høydepunkt i året!

I år har vi en garderobe som er mye bedre enn det vi pleier. Vi pleier å være i en sal med masse andre danse grupper, men nå er det ikke mange! Å ha en bra garderobe er viktig for min del fordi jeg vil gjerne sitte å gjøre meg klar i stede for å stå på do å sminke meg, fikse håret osv.

Alt med forestilling er bra, men det beste er det sosiale. Man for en så god mulighet til å snakke med folk og kanskje bli kjent med de man ikke alltid snakker så mye med.

Som dere kan se så er det rotete. Tror det bare er en greie man ikke kan gjøre noe med når det er forestillinger haha.

Det viktigste er at det er gøy. Spesielt når man kjenner og danser med vennene sine.

Bildene er fra i går når vi hadde prøver og gjennomkjøring så i dag er det faktisk forestilling.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Hvordan unngå kakete sminke

Hei igjen! Jeg er ingen sminke ekspert, men jeg vil si at jeg kan en del om sminke. Jeg elsker sminke, men er det en ting jeg hater ved sminke så må det bli kakete sminke. Vist du ikke vet hva det er så er det når sminken din ser ut som om den har tørket ut opp på huden din. Jeg vet ikke om det ga mening, men det er min måte å forklare det på.

Men hvordan kan man unngå det? Jeg skal prøve å gi noen tips!

Det første tipse jeg vil gi er at du må ikke ta for mye foundation eller concealer på huden. Det gjør at det kan fort bli veldig kakete og spesielt når du skal påføre pudder etterpå.

Det andre tipse er når du skal påføre setting/baking pudder. Det er lurt og ikke påføre eller børste det på ansiktet med en kost! Vist du vil unngå kakete sminke må du påføre det med en powder puff. Dabb det inn forsiktig i huden. Det vil gi et fint resultat.

Disse tipsene har jeg gjort selv og jeg syns det funker veldig bra. Jeg håper dette hjalp!

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Favoritt bøker

Hei igjen! Som sagt så elsker jeg å lese bøker. Fun fact er at jeg leser bare engelske bøker! Hvorfor? Det vet jeg ikke. Favoritt forfatteren min er Colleen Hoover som er kanskje en av de mest kjente vil jeg tro. Mange liker henne ihvertfall. Jeg tenkte å vise mine tre favoritt bøker og alle er skrevet av henne!

1. Reminders of him

Denne boken fikk meg til å gråte så mye. Det er så fin og samtidig grusom bok, men fin slutt. Jeg elsker alt som står i den og det var den første Colleen Hoover boken jeg leste. Jeg anbefaler den sterkt.

2. Verity

Denne boken gir meg gåsehud. Den er så spennende, romantisk og litt creepy på samme tid. Jeg har aldri lest noe lignene. Den er skrevet på en veldig perfekt måte vist det gir mening og det er definitivt en bok man ikke klarer å legge i fra seg.

3. Ugly love

Denne boken er noe for seg selv. Det er så mye følelser på en gang at jeg bare elsker den. Boken er veldig romantisk og jeg liker hvordan den er skrevet fordi man blir ikke lei.

Det var alle bøkene og jeg anbefaler dem sterkt.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

10 ting jeg ikke liker

Hei! Siden jeg la ut 10 ting jeg elsker kan jeg like så godt legge ut 10 ting jeg ikke liker.

1. Kakete sminke

Det er noe av det mest irriterende jeg vet om. Noen ganger bare blir det sånn uansett om man tar lite eller mye produkt på huden.

2. Rot

Når jeg har rot rundt meg blir det bare rot i hjernen min og da klarer jeg ikke ha system på noen ting. Før pleide jeg å ha mye rot rundt meg, men jeg merker at det er mye lettere når det er ryddig.

3. Sommer dyne 

Det er kanskje en upopulær mening, men jeg hater det. Derfor bruker jeg helårs dyne. Jeg syns det blir så mye tull med sommer dyne fordi den krøller seg til en klump inni dynetrekket.

4. Regn

Det kan være fint vist det regner rett ned, men her i Bodø blåser det så man kan jo ikke bruke paraply engang. Eller man kan vist man vil at den skal bli ødelagt!

5. Innsekt 

Det er bare sykt irriterende. Sånn seriøst det ødelegger litt for når man skal dra ut å sole seg eller bade. Man ender jo opp med å komme hjem med masse stikk og sår.

6. Fisk

Jeg bare liker det ikke. Jeg syns det er ekkelt å spise noe som har hvert i vannet å sprellet.

7. Kald vind

Jeg tror ikke egentlig jeg er laget for å bo i Bodø akkurat hahah! Det blåser jo hele tiden og det ødelegger håret og det er egentlig bare ukoselig.

8. Toalett lukt

Dere vet den sterke lukten på toalette som egentlig skal lukte godt, men er alt for sterk? Det er det jeg mener med toalett lukt. Det er bare noe med det som er veldig ekkelt.

9. Glemt lipsyl

Det finnes ikke noe verre enn å gå en hel dag med tørre og vonde lepper. Det er ekkelt og trist egentlig.’

10. Tunge bøker

Jeg syns det er bare kjedelig når det går veldig sakte i en bok. Jeg tenker at begynnelsen burde ende på side 50 eller noe.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Outfit of the day

Hei igjen!

Joggebukse og topp er en perfekt kombo! Det er liksom noe man kan gå med hver dag. Jeg liker det veldig godt ihvertfall.

Outfit of the day

I dag valgte jeg å gå for denne super søte angelic toppen. Det er en av favoritt toppene mine.

Jeg valgte også å gå for en rosa Juicy Couture bukse. Den er så komfortabel og sykt pen.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

(btw sorry for dårlig kvalitet på noen av bildene)