Sola skinner

Hei! Lenge siden sist. Jeg er så gla at det begynner å bli lyst ute.

Sola bare skinner inn på rommet mitt om morgenen og jeg slipper å slite med å komme meg opp om morgenen når jeg skal opp. Det er så deilig.

Sola varmer og det gjør meg lykkelig liksom. Jeg gleder meg så sykt mye til sommeren når det blir ordentlig varmt.

Ha en fin dag videre!

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Party Outfit

Hei! God søndag. I dag har jeg ikke hatt noen planer om å blogge, men jeg tenkte det kunne vært en fin ting å gjøre nå som jeg ikke har noe å gjøre. Jeg vil dele party outfit.

Når man er på fest eller bursdag eller noe sånn så kan det være fint og roe litt ned på outfiten. Her er et forslag som er veldig fint og rolig.

 

Du kan ha en fin topp. Jeg har valgt en rosa med pels kant som er super søtt. Den er veldig mye og veldig ekstra så det kan være fint med en litt roligere underdel.

Som underdel har jeg valgt en svart dressbukse. Den er helt utrolig kul og ikke veldig ukomfortabel! Den kan man gjøre alt mulig i og ser helt smashing ut med den rosa toppen.

Jeg håper du likte disse tipsene og outfiten. Ha en fin dag videre!

Takk for at du leste innlegget mitt<3

 

 

Lørdag

Hei! Lengesiden sist:( Jeg vil dele dagen i dag med dere.

Lørdag er helt klart den beste dagen i uka. Det er fri og du har tid til å gjøre masse greier som du vil gjøre.

(Btw jeg har klippet lugg!!!)

Jeg starta dagen med å spise frokost som foreldrene mine laget til meg. Så koselig og snilt gjort! Jeg ordnet meg og slappet egentlig bare helt av. Jeg hadde kjempe god tid og det er jo det beste som finnes. God tid gir meg glede.

Jeg og foreldrene mine møtte søsteren min på Olivia for å spise lunsj. Jeg bare elsker pastaen de har der. Jeg bestilte Penne al pollo ubriaco uten bacon og kylling selvfølgelig siden jeg er vegetarianer! Det er så god pasta også drakk jeg vann da.

Etter vi hadde spist dro jeg og mamma på kjøpesenteret og så litt i butikker. Jeg kjøpte meg en del ting blant annet nye sko og veske osv. Jeg prøvde masse klær og samme gjorde mamma. Hun kjøpte seg blant annet en genser og garn osv. Det var veldig gøy og jeg er super fornøyd!

Vi dro på matbutikken og kjøpte middag og jeg kjøpte meg jordbær og redbull<3 Resten av dagen har jeg egentlig bare lest bøker og sett litt på serie osv. Altså jeg har bare slappet av.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

3 Mote Tips

Hei! Noe av det jeg elsker mest i verden er mote. Det er så gøy og jeg blir så glad av det. Jeg liker og rote i klesskapet mitt og prøve på klær og ser hva jeg kan gå i! Det er så gøy å eksperimentere med klær. Jeg vil dele noen tips til mote.

1. Har du problemer med å finne noe å bruke på morgenen?

Da er mitt første tips at du heller bruker kvelden før på å finne klær du skal bruke neste dag sånn at det ikke tar hele morgenen din på å finne ett antrekk. Been there done that!

Mitt andre tips er at det er tydelig at du er lei av klærne dine så da foreslår jeg at du kan lære deg å sy om klær eller faktisk lage et helt nytt klesplagg, men vist du faktisk har shopping penger så kan du også gjerne kjøpe deg ett eller noen klesplagg!

(btw dagens outfit)

2. Vet du ikke hvordan du styler outfits, men vil ikke se kjedelig ut?

Mitt tips er at du finner for eksempel ett perle smykke (eller et annet smykke) som er noe jeg har begynt å bruke mye. Det passer til absolutt alt. Du kan ha matchene øredobber og vist du vil dra det langt kan du ha matchene armbånd! Så poenget er bruk jewelry til antrekkene dine.

3. Vet du ikke om du kan bruke det du vil bruke fordi det ikke er trendy?

Da vil jeg bare si at du må kjøre ditt eget løp! Finn DIN stil og ikke kopier alle andre. Det er viktig å føle seg vel.

Resten av dagens outfit:

Outfit of the day

God påske alle sammen! I dag er det selveste påskeaften som er veldig gøy. Jeg syns påska er en så utrolig koselig tid. Som jeg sa i et annet innlegg så skal jeg begynne å gå mer i skjørt og kjole.

I dag har jeg på meg en ribbestrikket genser. Den er veldig fin og et veldig simple klesplagg man kan style med hva som helst egentlig. Den har en glidelås man kan ta opp vist man ikke vil ha den oppe som er super fint.

Jeg har på meg et nydelig fint skjørt som passer perfekt med genseren. Den er beige som passer super bra med hvit og jeg elsker den kombinasjonen. Skjørte er litt mer ekstra enn genseren og det bare elsker jeg.

No Makeup

Hei! Idag er det langfredag som betyr at det er påskeaften i morgen. Jeg feirer ikke sånn veldig påsken, men det er fortsatt en veldig koselig tid. Jeg pleier å få påske egg på påskeaften som er noe jeg syns er utrolig gøy!

I dag har jeg nesten ikke på meg sminke. Jeg har sminka bryna mine, men det er noe jeg vil gjøre hver dag. Grunnen for at jeg ikke har på meg sminke i dag er fordi det er så viktig å la huden puste. La den ta en eller to dager fri vist du bruker sminke.

Det er kjempe viktig å pleie huden uansett om du bruker sminke eller ikke. Huden har veldig godt av det og for meg så er det ekstra viktig på vinteren for det er da huden min pleier å bare svikte liksom. Jeg bruker en fuktighets krem også pleier jeg å vaske ansiktet mitt hver kveld for å bare rense.

Jeg håper du fikk nytte av dette og har en fin dag videre!

Outfit of the day

Hei! Det er påske ferie og nå har man sjansen til å eksperimentere litt med stilen sin. Jeg elsker litt sånn vårlig og høstlig stil. Det er så preppy og vakkert vist dere skjønner hva jeg mener. Jeg har aldri vært en person som har gått med kjoler og skjørt til hverdagen, men det skal jeg begynne med fordi det er så fint!

I dag har jeg på meg en hvit genser som er litt gjennomsiktig. Den har helt nydelige diamant blomster knapper. Jeg elsker virkelig denne genseren!!

Jeg har også på meg en veldig fin kjole. Den har en krage som jeg har brettet oppå genseren jeg har på meg. Den er veldig fin og passer fint med genseren.

Jeg elsker denne outfiten og jeg elsker denne stilen. Jeg føler meg komfertabel i denne stilen og den ser helt amazing ut!

Takk for at du leste innlegget mitt<3