Ny bok, tur og larve…

Hei alle fine! Jeg vil fortelle om hvordan dagen min gikk i dag. Det var virkelig noen opp og ned turer så bare les videre om du er interessert.

Jeg gikk en tur ved havet som jeg hadde veldig lyst til i dag. Det var kjempe fint og forfriskende. Jeg gjorde det for 1 uke siden og, men da hadde jeg ikke en like fin opplevelse som i dag for visse grunder.

Jeg dro å kjøpte meg en ny bok. Jeg kjøpte Confess av Colleen Hoover som er favoritt forfatteren min. Jeg dro også å kjøpte meg ett nytt pudder fordi jeg var nesten helt tom så det trengte jeg.

Jeg satt meg på biblioteket og leste litt før jeg måtte dra hjem, men se på den fantastiske utsikten. Det var mye finere i virkeligheten.

Når jeg kom hjem merket jeg at jeg måtte rydde. Det var kjempe rotete så jeg begynte å gå igjennom en pose med masse gammel sminke som jeg bare har latt være i en pose. Jeg begynte å ta ut litt av sminken på sminkebordet mitt og da skjedde det noe traumatisk. Jeg hørte en merkelig og ekkel lyd og jeg så det bare datt ett eller annet ut av posen. Da jeg skjønte hva det var fikk jeg hjertebank. Det var en ekkel feit larve som lå å sprellet og prøvde å rømme. Om du kjenner meg så vet man at jeg har den største frykten for innsekter. Jeg hylte og måtte få pappa til å ta den bort haha.

Det ordnet seg til slutt, men jeg sitter igjen med en uggen følelse og jeg vet ikke hvordan jeg skal få vasket hele rommet mitt når jeg er så redd for at det plutselig skal dukke opp et innsekt, men jeg skal nok få det fikset.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

#cleangirl

Kanskje jeg ser ut som en ryddig jente, men etter jeg har ordnet meg… hva kan man si:D

Om du hadde sett før og etter bilde så hadde du virkelig skjønt hvor ille det ser ut etter jeg har ordna meg. Slapp av jeg skal rydde opp nå haha.

Takk for meg og håper jeg ikke er den eneste!

Lørdag!

Hei alle fine! Det er endelig lørdag og i dag skal jeg nyte dagen som bare det. Jeg skal begynne å sette mer pris på lørdagene fordi det er ikke så mange av dem.

I dag skal jeg dra til kjøpesenteret å kjøpe meg en bok jeg kan lese i. Jeg har lest ferdig alle bøkene mine så det er på tide å skaffe seg nye. Jeg pleier å kjøpe 2-3 bøker om gangen, men da klarer jeg ikke å konsentrere meg med den ene boken for jeg får så lyst til å lese den andre. I dag kjøper jeg bare 1 bok haha.

Lørdagen for 1 uke siden dro jeg på en liten tur med havet så jeg skal kanskje gjøre det i dag og. Det var så koselig og bare helt vidunderlig fint. Jeg tenker jeg tar noen bilder senere om jeg drar.

Jeg skal blogge senere og oppdatere om dagen min. Jeg håper alle for en fin lørdag videre!

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Adventskalendere

Hei alle fine! Jul og advent er den fineste tiden og det er fortsatt en veldig god stund til. Jeg vil dele noen av de adventskalenderne jeg kunne tenkt å hatt.

Nummer 1 på liste er jo så klart den nye Caia kalenderen. Jeg er litt sur for å være ærlig siden den er allerede utsolgt, men jeg har den på overvåkning. Den virker så bra og ser bare helt utrolig ut!

CAIA ADVENT CALENDAR i gruppen KITS & SETS hos CAIA Cosmetics (CAI1163)

Nummer 2 er Lumene kalenderen. Den har så bra produkter i seg og den frister så å kjøpe.

Lumene Advent Calendar 24 Nordic Beauty Secrets

Nummer 3 er Clinique kalenderen. Den kalenderen har alle produktene fra det merke jeg noen gang kunne ønsket meg.

Advent Calendar

Det er egentlig bare de jeg kunne virkelig virkelig ønsket meg så nå er det bare å spare. Jeg er litt overasket at folk er helt gira på adventskalendere at de begynner å kjøpe allerede i september, men på en annen side kan jeg kanskje forstå det litt eller jeg vet ikke. Hvordan kalender kunne du ønsket deg?

Takk for at du leste innlegget mitt<3

 

 

Om meg!

Hei alle fine! Jeg vil gjerne legge ut et innlegg der dere kan bli bedre kjent med hvem jeg egentlig er. Så her er litt fakta om meg.

1. Jeg er født 1. februar 2008 så det vil si at jeg er 15 år gammel.

2. Jeg er født i Bodø og har bodd her hele livet mitt. Liker ikke Bodø egentlig og har planer om å flytte bort fra byen når jeg blir eldre.

3. Jeg går på ballett egentlig 4 ganger i uka, men pleier bare å møte opp på 3 av dem. Det er 2 vanlig klassisk ballett treninger, 1 tåspiss trening og 1 teknikk klasse. Jeg drar ikke på teknikk klassen fordi det er kjempe kjedelig og har ikke egentlig bruk for det siden jeg ikke skal satse på ballett.

4. Jeg har verdens søteste hund som heter Bella! Hun er 5 år gammel og hun har hvert her siden jeg var 10 år gammel.

(Hun var valp her)

5. Jeg har gjort gel negler på meg og vennene mine siden sommerferien starta. Jeg har tatt en pause nå fordi jeg må samle opp litt mer motivasjon. Det er veldig gøy, men veldig slitsomt fordi jeg må sitte på gulvet å gjøre det.

6. Jeg har alltid vært opptatt av sminke og å pynte meg osv. Jeg begynte å interessere meg for sminke når jeg var 4 år gammel. Jeg fikk sånn barnesminke som var veldig gøy. Sminke er som “terapi” for meg.

7. Jeg er ikke et sommer menneske i det hele tatt. Jeg blir aldri brun, jeg har sykt entomofobi (frykt for innsekter) og det er bare helt sykt varmt og slitsomt. Men sånn er bare det. Noen liker sommer noen liker det ikke.

8. Jeg har blogget siden jeg var 13 år gammel. Jeg startet min første blogg da mini blogg fantes. Det var kjempe gøy først, men jeg hadde så lyst til å blogge på blogg.no. Nå får jeg blogge på blogg.no og jeg elsker det.

9. Jeg er et høst og vinter menneske. Jeg elsker høsten fordi det er veldig koselig stemning og det er så fine farger ute. Jeg elsker egentlig bare ALT med høsten. Vinteren elsker jeg fordi jeg får brukt varme ullkåper og varme fine jakker. Jeg får også brukt moonbootsene mine og de er så fine. Jeg elsker vinteren fordi jeg dra på skitur med familien som er det koseligste ever.

10. Jeg har søkt som bare det på jobber sånn at jeg kan begynne å tjene litt penger. Jeg får kanskje en jobb jeg dro på intervju hos og jeg gleder meg så mye. Jeg elsker å shoppe og det virker som en veldig gøy jobb pluss det blir fint og slippe å spørre foreldrene mine om penger hele tiden.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Dagens Outfit!

Hei alle fine! I dag er det endelig fredag og det er ca. 7 timer til jeg tar helg. Jeg vil vise dagens outfit.

I dag har jeg på meg denne rosa ish ullgenseren. Den er en av favoritt ullgenserne mine fordi den gir en litt chill look og er super søt.

Jeg har på basic levis jeans. De er favoritt jeansene mine fordi de har ikke strech og jeg liker ikke strech i jeans fordi det kan bli litt for stramt. Men disse er helt perfekt.

Jeg har også et rosa hårbånd som går i ett med genseren!

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Så slitsom uke

Hei alle fine! Jeg har hatt en sykt slitsom uke og er sååå lei.

Jeg er kjempe skoletrøtt og jeg klarer ikke vente til jeg er ferdig med 10. klasse dette året. Da skal jeg virkelig begynne å gjøre noe jeg liker å gjøre. Det er egentlig ikke så koselig å komme på skolen der ingen av lærerne kommer over ens med meg:(

Jeg var så sliten i dag på skolen i de 3 siste timene. Jeg klarte ikke gjøre noe og det går jo utover karakterene mine, men jeg var så utslitt. Nå kan det egentlig bare gå oppover eller selvfølgelig kan det gå nedover, men det skal jeg ikke la skje. Det er heldigvis fredag i morgen og da tar jeg helg! Jeg skal slappe så mye av i helgen og lade meg opp til en til uke med slit.

Jeg tenker det er viktig å skrive om disse negative sidene fordi det er ikke alle som trives på skolen eller får til skolen. Jeg har jo selvfølgelig prøvd å se positivt på det, men det er dessverre ikke alltid så lett.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Høstens musikk favoritter!

Hei alle fine! Jeg er alt for glad i musikk. Altså jeg hører på musikk hele døgnet. Jeg vil snakke om mine favoritt sanger denne høsten.

At Your Worst av Madison Beer. Jeg er kanskje den største Madison Beer fanen du finner. Jeg elsker musikken hennes så mye og det føles ut som om jeg kjenner henne haha. Hun har kommet ut med nytt album som heter Silence Between Songs og det er seriøst fire. At Your Worst er en helt nydelig sang som mange sikkert kan relatere til. Jeg får nesten frysninger av sangen fordi den er så fin.

Motel Whore av Nessa Barrett. Denne sangen er en vibe. Jeg kan ligge å bare se rett i veggen i mens jeg hører på sangen. Den er sååå bra.

Child Psychology av Black Box Recorder. Sangen er veldig annerledes enn andre sanger. Den inneholder mye “snakking” og det gjør den bare mye deeper. Den har ett fantastisk budskap og er veldig fin.

Tattooed Heart av Ariana Grande. Det er ikke noe å legge skjul på at denne sangen har blitt veldig populær i år. Det er jo selvfølgelig en grunn til det og det er jo ikke noe annet enn at den er en banger. Den er kjempe bra og sykt fin. Jeg elsker den så mye.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

 

Hvordan lage slickback!

Hei alle fine! I dag vil jeg gi litt tips om hvordan man kan få en fin slickback hestehale. Det er kjempe lett og resultatet er bare helt supert.

Det du trenger er:

Hårbørste

Styling børste (fra normal)

Hårspray

Hår Gele

Det er ikke mye du trenger og jeg er sikker på at alle har en vanlig hårbørste hjemme. Du trenger ikke å bruke en styling børste, men det blir MYE bedre om du bruker det.

Det du starter med er å børste igjennom håret også sette det opp. Så bruker du styling børsten til å få det mer tett og for å unngå klumper. Etter det tar du gelen og tar bittelitt på den ene siden og børster det inn med styling børsten. Så gjør du det på andre siden og etter setter du i hår strikket.

Til slutt sprayer du det hele med hårsprayen og får alle baby hårene ned.

Så lett er det å få en kjempe fin og enkel slickback. Det er ikke minst veldig praktisk om du for eksempel skal på skolen eller jobb så får du håret bort fra ansiktet.

Takk for at du leste innlegget mitt<3

Dagens Outfit!

Hei alle fine! I dag begynner vi å nærme oss helg og det er veldig positivt. I dag vil jeg vise dagens outfit.

I dag skal vi ha gym på skolen så jeg har tatt på meg noe veldig chill. Denne grønne Juicy Couture tracksuiten er helt nydelig fin og kjempe komfortabel. Jeg eeelsker den!

Beklager for kjempe skittent speil. Det irriterer meg faktisk helt sykt mye.

Takk for at du leste innlegget mitt<3