God Jul alle fine!

Hei alle fine! I dag er det selveste julaften og jeg håper alle for en fantastisk dag. Jeg vil skrive litt om planene mine i dag og hva jeg har gjort fram til nå osv.

Jeg er en av de som eeelsker å våkne kjempe tidlig på julaften for å se på julekalendere og åpne strømpen. Det er bare det koseligste som finnes. Så jeg hadde på vekkeklokken på 07.30. Det første jeg gjorde når jeg sto opp var å re opp sengen, ta på kose sokker og hente jule strømpen. Jeg så på litt julekalendere og kom veldig inn i julaften mood.

Når klokken var ca 09.30 så begynte jeg å sminke meg. Mamma og søsteren min kom og jeg kledde på meg kjolen også gikk jeg ned å så på 3 nøtter til askepott sammen med dem. Vi så akkurat ferdig reisen til julestjernen også dro jeg opp å krøllet håret<3

Senere skal vi i kirken og det blir så koselig. Etter kirken er det familiemiddag og i år er vi ikke like mange som vi pleier og være så det blir jo litt roligere stemning, men jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å bli. Det blir sikkert kjempe koselig og jeg gleder meg.

Jeg håper alle for en helt fantastisk dag og jeg legger ut et til innlegg senere!

Takk for at du leste innlegget mitt<3